Valborgsmässoafton!

Ikväll kommer mina älskade arvikatjejer hit och hälsar på:D Har längtat så! Ska verkligen bli kul att de kommer hit, de har aldrig varit här innan så:P Sen blir det att fira valborg med förfest och sen korgen.

Går kvällen spenderades på Å med ett glarre rött:) Var jättetrevligt! Mycket bra snack inför framtida evenemang! Och som vi längtar, och som vi taggar:) hehe^^

Idag blir det städ och fix här hemma innan brudarna kommer. Måste ner på stan en sväng också. Och om jag har tur kommer jag hem utan något nytt;P Känns i alla fall underbart att det är klarblå himmel med strålande sol. Fram med kjol och linne:)

Nej nu blir det att dra fram dammsugaren istället...

Önskar alla en underbar valborgsmässoafton!


Love Em.*

Tarremarre!

-Lirre: Emma sätter du också på dig tarremarre??
-Valen: Eh va?
-Lirre: Ja tattarkläder!

Haha Lina, oftast förstår vi dig bra men hur i helvete du fick tarremarre till tattarkläder, det vette fan!


Både och..

Har varit i skolan hela dagen idag. Fått gjort en del, skrivit metoden, läst artiklar och varit på handledning. Känns ok fast det är sjukt mycket mer som vi måste göra och snart ska vi vara klara!
Sen varit i hallen och tränat tjejena<3 RM-varven början kännas lugnare, skönt!

Var hos sjukgymnasten igår. Skönt med nått slags utlåtande, lite ledsamt. Men jag körde hela träningen igår precis som alla andra träningar med visst besvär ibland. Men jag sa att nu är det bara en månad kvar till SM och han förstod nog att jag skulle träna i vilket fall så han sa att jag fick testa. Nu är jag iaf tejpad för att se om vi kan avlasta eller ta bort delar av smärtan och sen ska vi se hur resultatet är om en vecka...
Men mina kläder har iaf kommit så jag är lite glad ändå:)


Bli frisk för helvete!
Aldrig utan dig<3


JSM-helgen...

...är över. Några erfarenheter rikare och en blindtarm fattigare är vi nu tillbaka till verkligheten i Västerås. Helgen har varit grymt rolig men också dugligt dramatisk:P Har fått se mycket fin gymnastik på högsta nivå!
Vi är nöjda med tjejernas insats och de har gjort bra ifrån sig! Höjning sen förra JSM i alla grenar, bra jobbat!

Känner att jag är sjukt trött efter helgen och det tar väl ett par dar att repa sig, för att inte tala på hur lång tid det kommer ta för Elena att repa sig. Men se till att läka ihop nu för nu jäklar ska vi feta på inför SM ju!!!

Orkar inte skriva så detaljerat om helgen men jag lägger in ett par bilder så länge, fler kanske kommer vid annat tillfälle.

Nervösa och spända ledare innan friståendet


Startpos. i friståendet

 
So beautiful!!


Mycket bra stämposition där!


Emma i 2½ skruven



Tack för en grym helg tjejer!! <3
 


JSM 2009 - Det är nu det gäller!

Väskan är packad, volterna är fixade, intällningen har satts på rätt plats! Nu jävlar brudskt!
JSM 2009! Det är nu det gäller!
Det vi tränat hårt för hela året är här, äntligen ligger helgen framför oss som vi alla längtat efter:D Ska bli så grymt!


Vi ses i Lund då gympasverige!

Imorgon!

Japp imorgon åker vi:D 8.00 börjar nerfärden till JSM-Lund! Är grymt taggad och säker på att det kommer bli en grym tävling!
Har försökt hitta sladden till min I-pod så man ska kunna ha musik på bussen men nehej då den har jag så fint lagt bort på nått bra ställe så jag inte kan hitta den nu...:S Borde även börja packa nu eftersom det inte är så mycket tid att spela på ikväll efter träningen och absolut ingen tid imorgon bitti! Måste gå och handla också och fixa massa mer. Bra planering Em.
Fick även reda på att bl.a. Martin och Daniel kommer och kollar:) Grymme, så får jag ju träffa dom också, naaijs!

Nu lär jag ta tag i alla borde-göra-saker om jag ska komma med till Lund!

Love Em.*

---
Ps. It has arrived;)
 

She´s home!

My dear love är tillbaka! Känns bra att ha henne hemma på trygg mark. Även om trygg mark inte alltid är den enklaste eller roligaste. Vi grejar detta ändå gumman. Jag älskar dig iaf!


Jag saknar henne!


:)

Emelie har precis åkt hem. Va mkt roligt att se henne igen! Blir inte så ofta nu eftersom hon jobbar på dagarna och jag tränar på kvällarna. Men idag gick det bra eftersom jag slutade tidigt efter dagens träning... som för övrigt kändes väldigt bra idag. Var helt slut efter den, brukar ändå ha lite kraft kvar efter friståendeträningen emn icke då.
Fick också nyss reda på att det hade gått bra för juniorerna på deras allra sista träning innan JSM. Gutt, så JSM here we come!! :D

Nu blir det soffläge!

Love Em.*

---
Milow - Ayo technology

Plugg...eller annat?

Jaha hur myckket plugga har det blivit idag hittills då? Ehm nej ingenting. Bad bad! Malin skickade mess imorse och sa att hon var sjuk, stackare:S Men vi får ta igen det på fredag!! Jag kunde ju ha pluggat själv men tappade motivationen och gjorde något som jag istället tyckte var mycket roligare;P U can never guess what^^ hihi

Åh men se där nu tittar ju solen fram också:) Bra!
Ska iaf gå till skolan snart för att ha föreläsning. Hinner dock inte vara med på hela eftersom vi bytt tid på friståendeträningen ikväll och jag kände verkligen för att gå på hela den. Så det blir till skolan, hem och stressa, byta om kanske slänga i nått i magen och sen cykla iväg. Och ikväll ska jag äntligen träffa Emelie. Var typ hundra år sen sist, eller inte riktigt men typ!

Nej nu måste jag sluta.
Pusspuss

Happy face:)

Fick precis reda på att dessa tre underbara bestämt sig för att komma och hälsa på mig under valborg:D

Lycka väl!!
Riktigt längesen de var och hälsade på, det har inte ens varit i den här lägenheten så det var väl helt enkelt dags. Saknar dem massa så det ska bli helt amazing!

Jarrå!

Nu har dom precis bytt min elmätare. gick fort...

Jag satte mig för att plugga men av någon konstig anledning hamnade jag här istället. Vet inte alls hur det kommer sig^^
Ikväll är det sista redskapsträningen för juniorerna innan vi åker på JSM!! Är taggad och det ska bli så grymt roligt:) Elle sa att de hade kört riktigt bra de sista träningarna nu så jag hoppas att det kommer gå lika bra ikväll, fast det vet jag ju redan nu att det kommer göra för de är så bra! De ska bara spänna dom där tårna lite extra och sträcka på sig lite till och sen är allt klappat och klart:) Så kötta nu alla duktigt junisar, för vi ska ut och visa resten av sveriges gymnastikelit vart skåpet ska stå! hehe^^

Nej nu lär jag ta tag i dagen. Bjuder på en bild ist.


Haha en mycket fin avspegling av mig... Valen i sitt esse:P

Schleetet!

Är helt trött i kroppen...slut! Känner mig närmare 82 än 22 just nu.
Är iaf nöjd över gårdagens träning, dock ej lika över dagens. Jaja man kan inte ligga på topp jämt.

Har varit i skolan hela dagen och hunnit bli ruggigt frustrerad över uppsatsen ett antal gånger. Usch, blir till att jobba mycket på den. Men jag och Malin har iaf satt en egen deadline som är ganska så skitsnart eftersom vi vill få lite grejer gjorda eftersom det är massa mer som ska göras innan man får gå på sommarlov.

Har inget vettigt att berätta så det känns som att det är bäst att sluta nu.
NEEEJ kom just på att dom kommer och byter min jävla elmätare imorgon på morgonen, känns ju väldigt nödvändigt. Nja inte just nu men jag antar att det ska vara bra för nått trots allt...

Love Em.*

Grill:)

Har precis kommit hem från Sara, eller från hennes föräldrars place. Lånade deras lägenhet+uteterass för att grilla! Mkt trevligt. Var dock lite för kallt för att sitta ute så det blev käk inne och sen lite spel:)

Igår hjälpte jag Emma att flytta till den nya lägenheten. Lite rörigt sådär i början men det styr vi upp snabbt:) Kommer bli så bra och fint.
Idag har vi dragit runt på hela Hälla och fått med det mesta som kommit i vår väg:P eller inte jag men E och A iaf, helt galet. Mycket att göra men roligt om man kan vara till hjälp!

Är rätt trött nu efter två intensiva dagar. Förmodligen blir det inte mindre att göra men det är väl bara till att planera för att allt ska gå ihop. Borde verkligen ta tag mer i skolan för att styra upp det som känns oklart nu, dvs. det mesta...

Nej nu får det bli sängen.

Love Em.*

Nöjd:D

Är nöjd över dagens träning! Lite motsträvigt på tumblingen i början men blev lite förbannad, vände det, taggade om och satte varvet på sista:) Trampetten då.. åhhh trampett:D Var trött o seg i benen på slutet men ville verkligen hoppa och lyckas så jag samlade ihop mina sirapsben, thought some happy thoughts and then I could fly=) Gick så bra. Nya övningar och en nöjd Emma. Känns bättre än okskt, nästan lite heppskt hehe:P
  

Har hunnit med en del annat idag också. Lunchat men Em, Anna och Hanna, gott! Sen en snabb sväng på stan och sen till SEB för att få hjälp av Em med att öppna konto och fixa digipass.
Sen till skolan och försöka göra det kanske mest omöjliga i världen. Nämligen att få tag på artiklar till vår B-uppsats. Suck, varför kan det inte bara komma upp 8 perfekta artiklar som passar vårt ämne precis som handen i handsken. Men nehej nej, där satt man lika frustrerad som en karl med tasken fast i brevlådan och inga artiklar som tycktes passa. Nåja fick fram 2 iaf. och det är bättre än noll. Frågan är bara om de går att använda. Vi får väl se. 

Nu blir det lite till plugg och sen får det nog bli skönhetssömn!
Pusspuss!

It´s all about fashion.


Idag har jag shoppat in lite nya söta plagg inför vår och sommar:) Kände verkligen att garderoben också behövde byta årstid! Hittade en grymt söt klänning hos Linda P och en jättesöt blus på HM. Tittade på massa klänningar på Gina också och självklart blev jag förälskad i en men den får vänta lite. Är ju inte direkt sådär skittät såhär i mitten av månaden.

Har även hunnit boka tid hos Pentti också, så de ska få titta på mitt knä och se vad det kan va för fel. Själv har verkligen inte har en aning om varför jag har så ont. Och det konstigaste är också att jag inte ens märkt när jag skadade mig, kan inte minnas något tillfälle då det kan ha orsakat det. Men antagligen var det på Gbj efter en tung landning eller efter en snevriden landning i någon skruv, vad vet jag? Och på tävling är man ju så taggad så man inte lägger märke till nått... Var iaf på bussen hem från tävlingen smärtan började och sen har den funnits kvar. Dock inte hela tiden men jag har svårt att sträcka ut benet helt och böja det. Mucho jobbigt på morgonen, ajaj. Hoppas det är helt i sin ordning iaf:)

Nu ska jag byta om och strax cykla iväg till träningen.

Puss and love!

8:e maj!

Ibland gör det bara ont. Ont på det sätt att man inte kan förklara hur eller varför. Det gör bara ont. Och just nu känns det så. Jobbigt.

8e maj!
Ett datum, två viktiga händelser.
Jag är kluven men innerst inne vet jag vad jag vill! En av dem kan bli riktigt rolig och skapa minnen och erfareneheter. Den andra kan bli skukt tung och jobbigt men också återge hopp och göra historia!
Jag skulle vilja finnas med vid båda händelserna men det går inte. Jag måste välja och i hjärtat har jag valt för längesen, utan tvekan. Men frågan är om det kommer gå att genomföra? Älskling, du förtjänar det bästa och jag vill med min egen själ finnas där och bevittna när rättvisan ska få sin revansch och omänskligheten ska sättas på rätt sida om gallret!!

Grymt!

GRYM gårkväll!! helt fantastisk:)
Satt på Anders balkong och hade det gött. Kvällssol, brudarna i klänning och grabbsen i bar överkropp med glajorna på;P Hej värme, hej bra humör:) Grillade och förfestade där ute och hade det bara allmänt bra. Nöjd!
Hade riktigt roligt på Tiki också, hehe:P

Dagen då... mja lite seg fast ändå ok. Gläds åt ännu en dag med sol, oroas över ännu en hemgång imorgon. Suck, när ska jag lära mig. Men jag har ju lovat mig själv så det är bäst jag packar ihop mina saker och beger mig hemmåt... dock har jag aldrig sagt eller fått mig själv att tro att det aldrig skulle vara enkelt. Och så blev också fallet.

Nej kanske ta tag i dagen på riktigt. Eller så kanske jag skiter i det. Vi får se.

Love Em.* 

...I don´t know what I want, but I do know what I don´t want!

Underbart och Glad påsk!

Sitter ute på verandan nu i bara t-shirt och är barfota, klockan är bara strax efter 10 och det bränner redan i ansiktet och på armarna. Som jag har längtat!!

Ska strax hoppa i duschen och åka ner till stan för att fixa lite saker.
Och idag är det ju påskafton så sen blir det påsklunch och efter det ska jag se fram emot en helt fantastisk kväll hemma hos anders på hans balkong. Sol, förfest, goda vänner, bra musik, underbar stämning. Då är det precis som det ska vara!!

Nej nü får jag försöka slita mig från solen och pallra mig in och göra mig i ordning om dagens få timmar ska räcka till alla planer.

Glad påsk på er allihopa:)
Och grattis min lilla Elle-but:D

Love Em.*

SM-Guld = Party:D

SM-guld SM-guld!!! Jaarråå, grymt!! Guttans sa......^^


Idag är det stress hit och stress dit igen! Mycket som ska fixas och jag laddar inför kvällen. Blir först grill hos Bohlin och sen inflyttningsfest hos Lina. Och jag har inte en aning om vad jag ska svira omkring i ikväll:P men det löser sig alltid och det ska bli grymt roligt iaf! Men innan dess är det massa annat som jag ska hinna så hör har jag inte tid att sitta...

Ses ikväll då folks:)
Pusspuss!

Back in A-town!

Har nu kommit tillbaka till Arvika igen. Skönt!
Pappa kom och hämtade mig vid stationen och sen åkte vi hem och så kom en rörmokare och tittade på hur vi skulle kunna göra om badrummet här i Arvika. Skulle verkligen vara skönt med nytt badrum, även fast det inte blir mitt då...

Försöker att förtränga gårdagen allt vad det går! Usch usch usch säger jag bara! Har aldrig varit med om liknande tror jag och jobbigt var det. Råförbannad dessutom...och ledsen. Längesen jag kände mig så sårad och nedtryckt. Kan inte sluta fundera på varför? Fyfan!
Ikväll blir det iaf att roa och underhålla sig med annat för att inte låta gårdagens bravader förstöra min efterlängtade hemvistelse! Blir hockey hemma hos Niklas med Emma och anders:D Nu tar vi ham det här Färjestad!

Nu kom mamma hem så nu sa jag gå och säga hej till henne.

Love Em.*

----
It hurt with every heartbeat.
I don´t deserve this!

Dagens definition av stress.

Dagen har gått i ett!!
Upp klockan 7 för att gå till skolan och lämna in hemtentan. Sen hem, krypa unde täcket igen och sova någon timme till. Vakna igen, snortrött. Igång och stressa runt, fixa sig, ordna med grejer till skolan. Stressa ner på stan och luncha med Sasan. Stressa sedan iväg till skolan igen för att ha föreläsning. Stressa vidare till hallen för att ha möte med ungdoms och juniorledare, som för övrigt känns bra! Stressa lite till och bygga upp hjärnan mentalt inför en tre timmar lång träning. Värma och på med tejp och sen igång!
Efter att ha gjort bedriften att ha vänt två olika dubbla rotationer åt två olika håll känner jag mig ändå rätt nöjd med träningen:D Och det är väl som coach sa: -Jo men emma du är ju lite speciellt. Inte mongo utan speciell. Ehm mjo tackar för den hehe.^^
När träningen var slut, stressade vi ner till stan igen för att hinna köpa mat med brudarna innan de stängde och sen ham till Sasan och dö i soffan typ. Imorgon kommer det att vara tungt i kroppen men samtidigt bra antar jag eftersom vi då faktiskt slitit för att förtjäna lite sveda och värk.

Nu ska jag skynda i säng för att hinna sova lite innan morgondagens händelser är i full gång igen!

God natt!
Love Em.*

Tillbaks i Vås...

Har precis kommit hem till Västerås igen. Har varit en lång dag hittils med mycket väntan och en megatrött Emma.

Var skönt att vara hemma i lilla Arvika igen:) Träffa mamma o pappa, alla vänner:D Saknar er nått så grymt! Annika har fixat mina toppar också, tack för det.
Igår var vi och kollade på AGF´s årliga kavalkad och jag träffade massa gamla gymnaster till mig. Och fick helt plötsligt se att många av de friståenden som används i föreningen nu har jag (och marie) gjort kompositionen till. Hehe lite roligt att jag först inte kände igen det men sen kom jag på hur det gick:P Fick även höra att Anna (domare) hade sagt att det var jättefin komposition med nästan inga avdrag alls:) Kul!
Efter många om och men blev till slut utgång för mig och Lina på kvällen. Blev dock skapligt lugnt eftersom det är genomkörning ikväll och jag måste orka ligga på topp.

Va väl ungefär lika jobbigt som vanligt eller snäppet värre att åka från Arvika imorse. Fattar inte alltså.
Antar att det sitter kvar från förr då jag var bosatt i sthlm men vet inte. Nu när jag är här känns det ok men samtidigt längtar jag hem också. Jaja nu får det va såhär för jag vet inte vad jag ska göra åt det ändå så. Ska iaf tillbaka till Arvika på tis eller ons. Känns bra men jag hatar att leva i en väska!!!

Nu ska jag tagga inför träningen ikväll.
Love Em.*

Home sweet home

Nu är jag hemma i Arvika:) och min hemtenta är i stort sett klar! Känns bra.
Hoppas på att hinna träffa massa friends nu när jag är här hemma! Så hör av er om ni vill ses:D



 
(Funderar fortfarande på hur jag kunde bli en sådan stadsmänniska när man ser vart jag tillbringade min uppväxt..:P)

Puss

Verkligen!!

SKITSYSTEM!!

RSS 2.0